COSMOTE a lansat doua noi terminale sub brand propriu

sense
joy

COSMOTE Romania a mai introdus in portofoliu inca doua telefoane sub brand propriu ce sunt optimizate pentru social media si includ numeroase caracteristici interesante si utile.

Astfel, incepand din aceasta saptamana, clientii COSMOTE se pot bucura de functionalitatile noilor terminale COSMOTE Joy si COSMOTE Sense la preturi incepand de la 1 RON cu abonament sau la liber.

„Asa cum sugereaza si numele terminalelor, oferim doua modele de telefoane mobile actualizate la standardul de utilizare al anului 2011, in care accesul la internet si conectarea la social media sunt implicite, ce aduc bucurie in vietile clientilor si dau un nou sens social media. Ne imbunatatim constant portofoliul de produse si servicii pentru a oferi clientilor cel mai bun raport calitate-pret, iar cele doua noi terminale reprezinta o noua confirmare a acestui angajament”, a declarat Alexandru Munteanu, Sales Operations Manager, COSMOTE Romania.

COSMOTE Joy este un telefon cu ecran senzitiv TFT de 2,8 inci, cu 262.000 de culori, tastatura QWERTY, si cu un design elegant si rafinat, fiind instrumentul perfect pentru cei ce posteaza deseori pe social media si vizitatorii rapizi ai site-urilor si blogurilor. Printre numeroasele caracteristici interesante ale Joy trebuie sa evidentiem conectivitatea Wi-Fi, Bluetooth si USB, respectiv compatibilitatea cu GPRS si EDGE. De asemenea, terminalul are o camera foto de 2 MP cu optiune de filmare, respectiv radio cu RDS. Mai mult, Joy este dotat cu mufa standard de 3,5 mm pentru casti audio, la fel ca orice alt terminal multimedia si dispune de un spatiu de stocare de pana la 8GB pe cardul de memorie extern, suplimentar fata de memoria interna de 70MB. Telefonul dispune de o baterie extraordinara ce ii confera o autonomie de peste 650 de ore in asteptare, respectiv 35 de ore de ascultat muzica sau pana la 9 ore de convorbire.

Fratiorul mai mic, COSMOTE Sense, este un terminal cu ecran senzitiv TFT de 2,8 inci, cu 256.000 de culori, cu un design la fel de elegant precum Joy, care il face sa fie cel mai bun instrument pentru navigarea pe site-uri de social media, prin simpla tastare pe ecranul senzitiv. Conectivitatea implica Wi-Fi, USB, respectiv compatibilitate GPRS si EDGE. Sense dispune, de asemenea, de mufa standard de 3,5 mm pentru casti audio, de slot pentru card extern de memorie de 8GB, camera foto de 2 MP cu optiune de filmare, respectiv radio cu RDS. Bateria ofera o autonomie de peste 600 de ore in asteptare, sau 35 de ore de de ascultat muzica sau pana la 9 ore de convorbire.

Ambele telefoane pot fi sincronizate cu servere de e-mail si reprezinta in mod clar cea mai buna oferta de pe piata.

COSMOTE Joy este disponibil in magazinele COSMOTE si Germanos la preturi incepand de la 1 RON cu abonamentul COSMOTE Perfect pentru Tine de la 17,48 euro, sau la pretul de 359 RON, TVA inclus, fara conectare. COSMOTE Sense poate fi achizitionat tot la pretul de 1 RON cu abonamentul COSMOTE Perfect pentru Tine incepand de la 10,79 euro, sau la pretul de 299 RON, TVA inclus, fara conectare.

Cele doua telefoane mobile sunt produse de Alcatel.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *